Kookplaat
Voor je een kookplaat gaat kiezen, weet dat er 4 soorten bestaan: elektrisch, op gas, inductie en vitrokeramisch. Wil je een klassieke of een snel opwarmende en minder energievretende inductiekookplaat? Verkies je gas of elektriciteit? Professionele koks verkiezen koken op gas, maar daar heb je natuurlijk wel een gasaansluiting in je keuken voor nodig. Een elektrische kookplaat is goedkoper, maar warmt dan weer traag op en verbruikt daardoor veel energie. Sommige gebruikers vinden het ook aangenaam dat de kookzones zich aanpassen.
- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 592 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 580 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 710 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 802 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 580 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Keramisch
- Breedte : 592 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 595 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Vitrokeramisch
- Breedte : 592 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 592 mm
- Aantal branders/kookzones : 4
- Type kookplaat : Gaskookplaat
- Breedte : 306 mm
- Aantal branders/kookzones : 1
- Type kookplaat : Inductie
- Aantal branders/kookzones : 5
- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 592 mm
- Aantal branders/kookzones : 4