Cashbacks, acties en promoties

Op deze pagina vind je al onze belangrijkste cashbackdeals, kortingen, promoties en acties van het moment en bespaar je op je volgende elektro, it of mobile toestel. Profiteer van een cashback op een nieuwe wasmachine, een gratis game bij een laptop, kassakortingen op verschillende toestellen (solden) enz.

Vind je niet wat je zoekt? Klik dan door naar al onze acties via de 'acties en promoties' banner.

Anker

[]

Anker

[]

LG nu tijdelijk tot €2000 cashback
Samsung Neo QLED ontvang tot €500 terugbetaald
Samsung Cinematic Soundbar tot €200 terugbetaald
Anker

[]

Samsung tot €200 terugbetaald
Samsung nu tijdelijk clean station t.w.v. €179
Beko ontvang tot 2.5kg gratis koffiebonen
Anker

[]

Samsung ontvang €100 terugbetaald
Beko Tot €100 cashback op NoFrost
Samsung The Frame
Anker

[]

Samsung The Premiere tot €500 terugbetaald
Samsung The Terrace Nu met The Terrace Soundbar
Anker

[]

Tv kopen? Nieuwe wasmachine kopen? Koelkast nodig of op zoek naar een nieuwe laptop met korting of voordelige smartphone? Bij ons kan je op verschillende manieren besparen op je volgende aankoop.

Anker

[]

Cashbacks

Elke maand zijn er op verschillende toestellen cashbackdeals. € 35 cashback op een AirFryer, € 50 cashback op een printer of tot € 500 cashback op een televisie.

Hoe gaat een cashback in zijn werk? Je betaalt aan de kassa de adviesprijs of promotieprijs van het toestel en na een online registratie van je product krijg je de waarde van de cashback terugbetaald op je bankrekening. Je profiteert dus niet onmiddellijk van de korting.

Ook voor cadeaus bij toestellen of andere acties moet je vaak eerst je toestel registreren via de website van het merk om te profiteren van de actie. Op de actiepagina of registratiewebsite lees je alles wat je moet doen om je gratis toestel te ontvangen of je cashback terugbetaald te krijgen.

Een overzicht van alle huidige cashbacks en andere promoties.

Folder bomvol aanbiedingen

Elke maand (behalve augustus) is er een nieuwe folder bomvol promoties en kortingen. Bij een toestel met korting profiteer je direct aan de kassa van je voordeel. Geen registraties en terugbetalingen nodig.

Weet je niet welke wasmachine, tv, laptop of smartphone te bestellen in de zee van toestellen? In onze folders vind je ons beste aanbod van het moment en onmiddellijk leverbaar omdat er voldoende op voorraad zijn. Inspireer je viaonze blog en lees alles over net gelanceerde producten, nieuwe technologieën en ons advies over televisies kopen, welke laptop kopen en nog zoveel meer.

Bekijk onze laatste folders!

Anker

[]